1xbet FI bonus 100%

Talletukset ja nostot 1xbetissä

1xbet fi payments 1xbet yhtiö toteuttaa joka päivä satojatuhansia talletuksia käyttäjiensä tilille ja nostoja heidän tililtä turvallisesti, nopeasti ja varmasti. 1xbet vedonvälittäjän maksutapahtumat on varmistettu todistuksilla ja yhtä turvallisesti kuin minkä tahansa maailman suurimpien pankkien maksutapahtumat. Mitä mahdollisuuksia meillä on tehdä talletuksia ja nostaa mahdollisia voittoja?

TALLETUKSET:

– Maksukortit (rahojen välitön siirto, ilman palvelumaksua, vähimmäistalletus 1 EUR, poikkeukset annettu suluissa):

Visa, MasterCard, Card ”Mir”, Maestro, China Union Play, Entropay, ATM Online (50 000 VND), Prepaid card (50 000 VND) ja Wimo Wallet (50 000 VND)

– 1xbet käyttää talletuksiin ja nostoihin myös elektronisia lompakoita, jotka ovat erittäin suosittuja pelaajien keskuudessa kaikkialla maailmassa (välitön varojen siirto, ja lisäksi ilman palvelumaksua)

QIWI, WebMoney, YandexMoney, Netteller GO (4, 4 EUR), Skrill,
– Suosituin elektroninen online-lompakko Skrill tukee sen lisäksi maksukäyttöliittymänsä kautta seuraavia palveluita:
Rapid Transfer, Nordea Solo, Dankort, PostePay, CartaSi, Skrill 1-Tap, Efecty, Pago Fácil, Rapi Pago, Servipag, Red Link, HSBC, Santander Rio, Banco de Chile

Kuten näemme, 1xbet tukee todennäköisesti suurinta mahdollista maksukäyttöliittymää kaikille käyttäjille kaikkialta maailmasta – se todistaa tämän vedonvälityspalvelun suuruudesta ja suosiosta.

NOSTOT:

1xbetissä nostot käyttäjien tileiltä suoritetaan tavallisesti samalla tavalla, kuin valitsimme talletuksen tekemiseen – kuitenkin muihin vedonvälityspalveluihin verrattuna 1xbetissä rahat voidaan nostaa myös muulla tavalla – ja se on online-vedonlyönnin maailmassa todellakin poikkeuksellinen palvelu.
1x bet palvelu toteuttaa tilisiirron 15 minuutissa siitä hetkestä, kun on tehty anomus voiton kotiuttamisesta, ja se kuuluu alan nopeimpiin. Se, milloin rahat todella siirtyvät tilillemme, riippuu jo valitsemastamme maksutavasta – testaamamme elektronisen lompakon Srillin tapauksessa saimme rahat tilillemme 5 minuutin kuluessa! Sitä kutsutaan nopeudeksi!

Talletukset ja nostot 1xbetissä
5 (100%) 1 vote