1xbet FI bonus 100%

Bet2u

Bet2u on varsin “nuori” vedonvälittäjä, jolla on Curacaon hallituksen myöntämä lisenssi. Näiden muutaman toimintavuoden aikana Bet2usta on tullut yritys, joka täyttää kaikki tarvittavat tietoturvallisuusprotokollat kuten maksutapahtumien salaus ja henkilötietosuoja. Korkeiden turvallisuusstandardien noudattamiseen liittyy se, että jokaisen pelaajan on läpäistävä todentamisprosessi lähettämällä jäljennökset henkilöllisyystodistuksestaan ja vahvistus asuinosoitteestaan. Tällainen menettely ei ole mitenkään poikkeuksellinen ja sitä käyttävät kaikki merkittävät Internet-vedonlyönnin markkinoilla toimivat vedonvälitysyritykset.
Bet2u-sivusto käyttää moninkertaisesti palkittua “Betconstruct software”, joka tekee sivustosta erittäin nopean sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla. Kun ehdotettujen vedonlyöntikohteiden määrä on niin suuri, joskus on hieman etsittävä meitä kiinnostavaa ottelua. Mutta totta puhuen tiedän runsaasti huonompia sivustoja.

Bet2u vedonvälittäjän valtava etu on tervetuliaisbonus. Se on tällä hetkellä ehdottomasti markkinoiden paras tarjous. Jokainen uusi pelaaja saa bonuksena 125% ensimmäisestä talletuksestaan. Lisäksi, jos ensimmäinen talletus on tehty Skrillin tai Netelllerin kautta, pelaajalla on oikeus seuraavaan 25% ns. “freebetinä”. Vaikea on kuvitella parempaa tarjousta aloitukseen. On kuitenkin muistettava, että pitää lähettää sähköpostiviesti pyynnöllä aktivoida bonustarjous ennen ensimmäisen vedon asettamista.
Valitettavasti bonusrahojen “kierrätysten” ehdot ovat melko vaikeat ennen niiden maksamista. Bonusta pitää kierrättää 14 kertaa kertoimella 2,00 14 päivän kuluessa. Se on todella vaikea tehtävä.
Bet2u tarjoaa myös monia promootiotarjouksia jo rekisteröityneille ja aktiivisille pelaajille. Saatte usein 25% cashbackinä, jos 1×2 veikkauksenne epäonnistuu. Saatte lisää freebetejä suurimpien urheilutapahtumien aikana, kuten mestarien liigan tai premier liigan huippuotteluiden aikana.
Bet2un tarjoamia kertoimia voidaan pitää keskimääräisinä. Suurissa tapahtumissa voitto on 94,5%, kun taas pienemmissä, kuten vähemmän tunnettujen jalkapallosarjojen tai challanger-tennisturnauksen otteluissa, voitto laskee noin 91 prosenttiin. Handicapit ovat enemmän tai vähemmän tasolla 1,85-1,85, mikä ei ole paras tulos, mutta ei myöskään voida sanoa sen olevan heikko. More news here

Bet2ussa vetojen yläraja on 5000 euroa. Mutta tämä yläraja on voimassa vain suurimmissa tapahtumissa. Pienemmissä tapahtumissa yläraja laskee vähitellen.
Bet2un tarjonta sisältää yli 35 urheilulajin tapahtumia. Tarjonta sisältää myös alempien liigojen otteluita sekä pienempien tennisturnausten otteluita. Suuremmissa tapahtumissa, kuten Mestarien liigan ottelussa, on yli 200 erilaista vedonlyöntiä.
Vedonvälittäjä bet2u tarjoaa myös erittäin laajan valikoiman “live”-vedonlyöntejä. Tyydyttävä on myös se tosiasia, että “live”-kertoimet eivät eroa kertoimista ennen ottelua. Se on suhteellisen harvinainen tapaus.
Tekninen tuki toimii ympäri vuorokauden, minkä tarkistin useita kertoja. Vastauksen kysymyksiimme saamme muutaman tunnin kuluessa. Valitettavasti “live chat” ei toimi.
Puhelinnumeron sekä muut yhteystiedot löydämme sivuston FAQ-osastosta.

Lisätietoja Bet2u: sta
Bet2u Farsi
Bet2u España
Bet2u Greece

Bet2u
4.5 (90%) 2 votes