1xbet FI bonus 100%

Millaiset bonukset tarjoaa 1xbet vedonvälityspalvelu

1xbet fi bonus Bonus talletuksesta. 1xbetissä bonus voidaan saada jo ensimmäisen talletuksen puitteissa 100 % asti, ei kuitenkaan enempää kuin 100 EUR. Bonuksen saamisen ehto on rekisteröityminen ja ensimmäisen talletuksen tekeminen vähintään 10 € suuruisena. Sen jälkeen bonus siirretään tilille välittömästi.

Tervetuliaisbonuksen saamiseksi on kuitenkin täytettävä seuraavat ehdot. Ensimmäiseksi bonuksen voi saada ainoastaan sellainen tili 1xbetissä, jossa profiili on täytetty täydellisesti. Toinen rajoitus koskee bonuksen kiertoa. Tämän hetkisten ehtojen mukaan bonus on kierrätettävä vähintään 5 kertaa kootuissa vedonlyönneissä. Jokaisen kootun vedonlyönnin pitää sisältää vähintään 3 vetoa, mahdollisesti useampia. Kootun vedonlyönnin vähintään 3 vedossa kertoimen pitää olla 1,40 tai korkeampi. 1xbet.com hyväksyy kierron vain silloin, kun kaikki edellä mainitun summan puitteissa mainitut vedot toteutetaan.

1xbet rekisteröidy – bonus 100 € »
Jos edellä selostettuja ehtoja ei täytetä, 1xbetissä ei voida nostaa mitään rahoja tililtä. Bonusvaroista peräisin olevia bonuksia tai voittoja ei katsota päteviksi.

1xbetin bonukseen ei voida yhdistää mitään muita kampanjatarjouksia. Sallitaan ainoastaan yksi bonus yhdelle käyttäjälle. Jos käyttäjä yrittää ohittaa edellä kuvatun säännön, häntä uhkaa sanktioriski. Äärimmäisessä tapauksessa voi seurata jopa tilin sulkeminen ja kaikkien varojen menettäminen. Jos bonuksen saaminen ei kiinnosta, on olemassa mahdollisuus luopua siitä aikaisemmin.

Säännölliset kampanjat

Tällä hetkellä 1xbet vedonvälittäjä esittelee laajan kampanjavalikoiman, jotka uusitaan säännöllisesti. Kiinnostava on esimerkiksi bonus, joka voidaan saada tietynlaisena tukena, jos on hävitty vetoja sarjassa.

Bonuksen saamisen ehtona sarjassa hävityille useille vedoille on: hävittyjä vetoja pitää olla vähintään 20 peräkkäin 30 päivän aikana. Sellainen bonus on tavallisesti 100 – 500 dollaria riippuen siitä, kuinka suuri oli ensimmäinen talletus. Sellaisen bonuksen tapauksessa on muistettava vielä se, että jos olemme valinneet kootut vedot, niiden pitää koskea eri urheilulajeja ja eri tuloksia. Muussa tapauksessa menetämme oikeuden bonukseen.

On korostettava, että 1xbet Magyar ei tällä hetkellä tarjoa reload bonusta. Ei voida myöskään liittyä mihinkään reload uskollisuusohjelmaan.

Bonuspelit

1xbetin bonuspelit ovat 1xMuisti, 1xArpajaiset, 1xArkku, 1xKassakaappi, onnenpyörä ja päiväarpajaiset. Sellaisten pelien periaate on ylimääräisten voittojen saaminen, mahdollisesti bonuspisteiden kerääminen, jossa on sääntönä, että mitä enemmän pelaamme, sitä suurempi on mahdollisuus niiden keräämiseen.

Millaiset bonukset tarjoaa 1xbet vedonvälityspalvelu
5 (100%) 1 vote