1xbet FI bonus 100%

1xbet vs. tekninen tuki

1xbet fi contact Miltä näyttää 1xbetin tekninen tuki? Vedonvälityspalvelulla on tällä hetkellä Internet-sivusto, joka on täydellisenä noin 35 maailman kielellä ja mahdollistaa vedonlyönnit useissa kymmenissä valuutoissa. Yhdessä sen kanssa toimii myös tekninen tuki, jota annetaan useilla kymmenillä kielillä.

Onko niiden joukossa myös meidän kielemme, voidaan tarkistaa sivustolla olevasta listasta. Siellä on myös saatavilla kaupallisten ehtojen täydellinen versio. Valitettavasti ei voida odottaa, että se käännettäisiin kaikille käytettävissä oleville kielille. Paras ratkaisu asiaan on ostata englantia.

Millä tavalla voidaan ottaa yhteyttä 1xbetin tekniseen tukeen?

Sähköposti

Ensimmäinen mahdollisuus on ottaa joka hetki yhteyttä 1xbetin tekniseen tukeen sähköpostitse osoitteeseen info-en@1xbet.com. Tämä osoite on tarkoitettu yleisille kysymyksille, operaattori mahdollistaa yhteydenoton myös turvaosastoon osoitteeseen security-en@1xbet.com. Muita yhteyksiä ei ole tarkoitettu käyttäjille vaan mahdollisille kaupallisille partnereille ja tiedotusvälineiden edustajille.

1xbet – puhelin

Kysymykset 1xbetin teknisen tuen osastolle voidaan esittää myös puhelimitse. Tuki on saatavilla puhelinnumerossa 8 (800) 555-51-81. Asiakkaiden kysymykset ratkaistaan 24 tuntia vuorokaudessa.

Yhteydenottolomake

1xbet.comin sivustolla on myös lomake, jonka välityksellä voidaan ottaa yhteyttä vedonvälityspalvelun työntekijöihin. Oman sähköpostiosoitteen antaminen riittää, joihin 24 tunnin kuluessa pitää lähettää vastaus. Read more

1xbet vs. tekninen tuki
5 (100%) 1 vote